Τρίτη, 16 Ιουλίου

Εκλογές: Μεγάλη ανατροπή στον Δήμο Διονύσου

Στα ύψη βρίσκεται το πολιτικό θερμόμετρο, καθώς επισήμως πλέον βρισκόμαστε στην εβδομάδα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών σε ότι αφορά τον πρώτο γύρο σε Δήμους και Περιφέρειες. 

Σε αυτό το πλαίσιο, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Δήμου Διονύσου, με τις μετρήσεις κοινού να καταγράφουν μία μεγάλη ανατροπή. 

Συγκεκριμένα η υποψήφια Δήμαρχος με τον συνδυασμό ”Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ” αποτελεί το μεγάλο φαβορί, καθώς επί του παρόντος καταγράφει σημαντικό προβάδισμα έναντι του νυν Δημάρχου που ακολουθεί στην δεύτερη θέση. 

Επί της ουσίας με αυτό το τρόπο επιβεβαιώνονται δύο πράγματα. 

Πρώτον, το γεγονός πως η υποψηφιότητα της κ. Μαϊχόσογλου το τελευταίο διάστημα καταγράφει μία απίστευτη δυναμική, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την συγκλονιστική παρουσία κόσμου που είχαν τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου. 

Δεύτερον επιβεβαιώνεται η δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στην νυν Δημοτική Αρχή, καθώς τους τελευταίους μήνες τα παράπονα σε ότι αφορά την αδράνεια του Δήμου, πληθαίνουν επικίνδυνα. Συγκεκριμένα τα παράπονα αφορούν καθυστέρηση σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα και πρωτοφανή αδιαφορία σε ότι αφορά την πυροπροστασία, ενώ ψηλά ιεραρχούνται και ζητήματα που αφορούν την καθαριότητα και την ασφάλεια.