Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου

Διόνυσος: Γιατί ”ναυαγούν” τα έργα της Δημοτικής αρχής;

Στην αρχή θεωρούσαμε πως αποτελεί απλή σύμπτωση. Πλέον, αντιλαμβανόμαστε πως γίνεται συνήθεια στον Διόνυσο να αποτυγχάνουν παταγωδώς τα έργα του Δήμου, αποδεικνύοντας την ακαταλληλότητα που διακρίνει τους αρμόδιους.

Πρόκειται για έργα τα οποία, ακόμα μετά από μία εβδομάδα μετά την παράδοση τους, δυσλειτουργούν.

Με προηγούμενο άρθρο σας αναφέραμε την περίπτωση δρόμου ο οποίος ασφαλτοστρώθηκε μεταξύ Παπανικολή και Κυζικου. Τι συνέβη έπειτα από μονάχα μερικές ημέρες; Δημιουργήθηκαν τρύπες οι οποίες και είναι άκρως επικίνδυνες για τους οδηγούς και τους πεζούς. Φυσικά, απολογία καμία. Ούτε κάποια εξήγηση. Ποιος άραγε αποφάσισε το έργο να παραδοθεί πριν από την ώρα του, με αποτέλεσμα να πάνε στράφι οι πόροι του Δήμου.

Αντίστοιχο παράδειγμα αποτελεί και η… βόλτα που κάνουν οι κολώνες φωτισμού, οι οποίες και άλλαξαν ξανά θέση ενώ είχαν μετακινηθεί πριν ακριβώς έναν μήνα. Ο Δήμαρχος ”φορτώσει” την ευθύνη στον ΔΕΔΗΕ, με τον φορέα να τον διαψεύδει και να τονίζει πως ακολουθεί εντολές του Δήμου.

Πέραν λοιπόν του γεγονότος ότι κατασπαταλώνται χρήματα επειδή κάποιοι δεν μπορούν να διοικήσουν σωστά το Δήμο, ”τραυματίζεται” βάναυσα και η εικόνα της πόλης, η οποία όπου σταθείς και όπου βρεθείς εμπεριέχει ”μπαλώματα”.