Σάββατο, 27 Ιουλίου

Αυξάνονται τα περιστατικά διαρρήξεων σε Δροσιά και Άγιο Στέφανο

Προβληματισμένοι είναι οι κάτοικοι σε Δροσιά και Άγιο Στέφανο, καθώς το τελευταίο διάστημα διογκώνεται τα περιστατικά διαρρήξεων σε σπίτια.

Όπως κάτοικοι δηλώνουν στο ilovedionysos.gr , δεν νοιώθουν ασφαλείς ούτε την ημέρα, καθώς οι επιτήδειοι δεν δείχνουν να πτοούνται από τίποτα. Τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν συστήματα συναγερμού, σε μία προσπάθεια προφύλαξης, ενώ τον προβληματισμό τους έχουν μοιραστεί και με την Δημοτική αρχή.

Βάσει και όσων αναφέραμε λίγο πιο πάνω, το βασικό πρόβλημα το αντιμετωπίζει η Δροσιά και ο Άγιος Στέφανος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κάτοικοι έχουν πολλές διακρίνει αγνώστους να ”χτενίζουν” τους δρόμους, στην προσπάθεια τους να αποφασίσουν σε ποιο σπίτι θα εισβάλουν το προσεχές διάστημα.

Κάτι που πρέπει να σημειωθεί και το οποίο σχετίζεται με το ζήτημα της εγκληματικότητας: Είναι επιεικώς απαράδεκτο ο Δήμος να γνωρίζει για την ύπαρξη του προβλήματος και να συνεχίζει να αφήνει δρόμους χωρίς φωτισμό. Η πλατεία της Δροσιάς συνεχίζει να αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα, όπως και άλλα σημεία στη πόλη.

Η αμέλεια της Δημοτικής αρχής να διορθώσει τα προβλήματα των λαμπών και των κολονών, ουσιαστικά λειτουργεί ως ”τροχοπέδη” για τους διαρρήκτες.