Τετάρτη, 19 Ιουνίου

”Τρέμει” την κακοκαιρία ο Δήμαρχος Διονύσου – Αντί για έργα, γυρίζει βίντεο για το αντιπλημμυρικό της Σταμάτας

Συνεχίζονται τα παχιά λόγια του Δημάρχου για το Αντιπλημμυρικό της Σταμάτας.

Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η έλευση της κακοκαιρίας ”EVA” ο Δήμαρχος έπιασε δουλειά. Όχι όμως για να προετοιμάσει τους Δημότες και το μηχανισμό του Δήμου, αλλά για να κάνει ακόμη μια φορά βαρύγδουπες δηλώσεις για το αντιπλημμυρικό της Δροσιάς – Σταμάτας, δηλώνοντας με στόμφο πως θα γίνει το έργο, παρά το ότι από την ολοκλήρωση της αγοράς ενός από τα οικόπεδα που απαιτούνται για να γίνει πέρασαν τρία χρόνια χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.

Με το άκουσμα του νέου κύματος κακοκαιρίας, ενεργοποιήθηκε ξανά και έσπευσε να αναρτήσει βίντεο, σε μία προσπάθεια να προλάβει τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα στην επίμαχη περιοχή κατά την προσφιλή λογική «σας τα έλεγα εγώ….».

Βέβαια οι Δημότες εναποθέτουν τις ελπίδες τους στα Θεία και στην τύχη, ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα, καθώς για μία ακόμα φορά θα μείνουν απροστάτευτοι. Άλλωστε επί του παρόντος ο Δήμαρχος ασχολείται… με τα βίντεο.

Μάλιστα στο επίμαχο βίντεο ο Δήμαρχος εμφανίζεται ως ο από μηχανής θεός κατηγορώντας το σύνολο της αντιπολίτευσης (το 40% -αν όντως είναι 40%- κατηγορεί το 60%) για ”κωλυσιεργία”.

Όλα αυτά, την στιγμή που σύσσωμη η πλευρά των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων προτείνει μια πιο σύντομη και ισόνομη εναλλακτική λύση, την οποία και εξήγησε αναλυτικά στους πολίτες σε ανοικτή συγκέντρωση την προηγούμενη Δευτέρα. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως και ο ίδιος έχει παραδεχθεί και στα έντυπα που κυκλοφορεί ότι αυτή αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση.

Ο πανικός μάλλον συνεχίζεται!