Παρασκευή, 12 Απριλίου

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το μεγάλο «φαβορί» της Κυριακής στον Διόνυσο

Το πρώτο λόγο για τη μάχη της Κυριακής έχει η Κατερίνα Μαϊχόσογλου σύμφωνα με ανάλυση της έγκριτης ενημερωτικής ιστοσελίδας ”TOMORROWNEWS.GR”.

Συγκεκριμένα σε ανάλυση για το ποιοι αποτελούν ανά την επικράτεια τα μεγάλα φαβορί για την επικείμενη «μάχη» της Κυριακής, το TomorrowNews.gr σε ότι αφορά την περίπτωση του Διονύσου, θεωρεί πως το πρώτο λόγο έχει η επικεφαλής του συνδυασμού ”Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”.

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο:

”Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι εκλογικές αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου των Αυτοδοικητικών εκλογών, καθώς Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι που δεν κατάφεραν να εκλεγούν προβλέπεται πως θα δώσουν μάχη στήθος με στήθος με τους αντιπάλους τους.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης o νυν Περιφερειάρχης με υποστήριξη της ΝΔ Χρήστος Μέτιος με ποσοστό 42,28% θα αναμετρηθεί με τον γαλάζιο «αντάρτη» Χριστόδουλο Τοψίδη που έφερε ποσοστό 35,33 %.

Στην Δυτική Μακεδονία ο γαλάζιος αντάρτης Γ. Αμανατίδης με ποσοστό 35,54% θα αναμετρηθεί με τον νυν περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη που έφερε ποσοστό 34,23%.

Στην Θεσσαλία ο νυν περιφ. Κώστας Αγοραστός με ποσοστό 41,3% θα αναμετρηθεί με τον Δημήτρη Κουρέτα που υποστηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και στον πρώτο γύροήρθε δεύτερος με ποσοστό 34,11%.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο γαλάζιος αντάρτης Γιάννης Τρεπεκλής με ποσοστό 32,54% θα δώσει μάχη με την νυν περιφερειάρχη της ΝΔ Ρόδη Κράτσα που ήρθε δεύτερη στον πρώτο γύρο με ποσοστό 29,31%

Στην Πελοπόννησο ο εκλεκτός της ΝΔ Δημ. Πτωχός με ποσοστό 42,61% στον πρώτο γύρο θα δώσει μάχη με τον γαλάζιο Αντάρτη Πέτρο Τατούλη που έφερε ποσοστό 31,86% στον πρώτο γύρο

Στο Βόρειο Αιγαίο ο υποψήφιος της ΝΔ Αλκιβιάδης Στεφανής ( ποσοστό 39,98% στον πρώτο γύρο) με τον γαλάζιο αντάρτη Κώστα Μουτζούρη (33,81% στον πρώτο γύρο).

Οι μάχες στους Δήμους

Στην Αθήνα ο Κώστας Μπακογιάννης με άνετο προβάδισμα και ποσοστό 41,35% στον πρώτο γύρο θα αναμετρηθεί με τον Χρυσαόστομο Δούκα που ήρθε δεύτερος με ποσοστό 14,19%

Στην Θεσσαλονίκη, o νυν δημαρχος Κώστας Ζέρβας με ποσοστό 27,33% στον πρώτο γύροθα αναμετρηθεί με τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ που έχει κατέλθει ως ανεξάρτητος, Στέλιο Αγγελούδη που έφερε ποσοστό 25,74%.

Επιστρέφοντας στα του Λεκανοπεδίου, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Διονύσου. Γιάννης Καλαφατέλης και Κατερίνα Μαϊχόσογλου πήραν το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο. Όπως οι αναλυτές υπογραμμίζουν το πρώτο λόγο για την μάχη της Κυριακής έχει η κ. Μαϊχόσογλου.”