Σάββατο, 27 Ιουλίου

Δήμος Διονύσου: Από πρότυπο, παράδειγμα προς αποφυγή!

Αμηχανία προκαλούν σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες όσα διαδραματίζονται στον Δήμο Διονύσου το τελευταίο διάστημα. 

Για όσους δεν το γνωρίζουν πρόκειται για έναν Δήμο ο οποίος αποτελούσε οικονομικά εύρωστος και αυτάρκης. Πλέον όμως, δεν θα ήταν υπερβολικό κάποιος να ισχυριστεί πως βρίσκεται σε κατάσταση ελεύθερης πτώσης. 

Είναι αυταπόδεικτο πως αυτή τη στιγμή η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν δύναται να πράξει ούτε τα στοιχειώδη, σύμφωνα με τις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης, Παράλληλα σημειώνουν ότι ο Δήμος (ελέω της έλλειψης χρημάτων) αδυνατεί να φέρει εις πέρας ακόμα και την πιο βασική του αποστολή. 

Ο χειμώνας έφυγε, και για μία ακόμα φορά ο Διόνυσος υπήρξε τραγικά απροετοίμαστος. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα πολιτών εν μέσω κακοκαιρίας να καθαρίζουν μόνοι τους τα φρεάτια. Πόσες πλημμύρες λοιπόν ακόμα χρειάζονται ώστε ευθέως να υπάρξει η παραδοχή πως διαδραματίζονται τραγικά λάθη;

Όπως στελέχη των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων τονίζουν, αυτή τη στιγμή η Δημοτική Αρχή έχει έναν και μόνο στόχο, που δεν είναι άλλος από την στείρα πολιτική αντιπαράθεση. 

Επομένως φαίνεται πως προς χάρη της πόλωσης, οι ανάγκες των δημοτών περνούν σε παντελώς δεύτερη μοίρα.