Σάββατο, 27 Ιουλίου

”Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ” στην ”ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ”: «Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί»

Στα ύψη βρίσκεται το πολιτικό θερμόμετρο στον Δήμο Διονύσου, μερικά μόνο 24ωρα πριν οι δημότες φτάσουν στις κάλπες για την διαδικασία εκλογής νέας Δημοτικής Αρχής.

Πριν από λίγο η παράταξη ”Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ” προχώρησε στην δημοσίευση Δελτίου Τύπου ως απάντηση στον παράταξη ”Δύναμη Ευθύνης” με φόντο την διαχείριση της καταστροφικής κακοκαιρίας ”ΜΗΔΕΙΑ”.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

”ΚΥΡΙΕ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ! Ο Απερχόμενος Δήμαρχος είναι αυτός που :

• Διαχειρίστηκε την Μήδεια με τρόπο που όλοι οι πολίτες δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

• Δεν ολοκλήρωσε την αποχέτευση όπως είχε υποσχεθεί στην αρχή της θητείας του και αναζητεί άλλους υπαίτιους.

• Στην καθαριότητα έμεινε στα λόγια και γέμισαν τα social media με εικόνες ντροπής για τον Δήμο μας.

• Δεν Λογοδότησε ποτέ όπως όφειλε ετησίως και θυμήθηκε να κάνει τηλεγραφικό απολογισμό 3,5 χρόνια μετά.

• Δεν μας έχει στείλει λογαριασμούς νερού 10 μήνες τώρα ενώ έχουμε και ψηφιακούς μετρητές.

• ΞΕΧΑΣΕ στον απολογισμό να μας κάνει ενημέρωση για την διαχείριση των κονδυλίων της έκτακτης ανάγκης – στην οποία βρισκόμαστε μέχρι σήμερα – όπως και να μας ενημερώσει για το ποιοι ήταν αυτοί που πήραν τις απευθείας αναθέσεις.

Αυτά περί ηθικού και νόμιμου. Απελπισμένος λοιπόν ο Απερχόμενος, που μας θυμήθηκε προεκλογικά, έρχεται την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και μη έχοντας κάτι να πει, κατηγορεί χρησιμοποιώντας λάσπη και συκοφαντίες.

Παρουσιάζεται ως ήρωας και ο μόνος που ενδιαφέρεται για τον τόπο ενώ όλοι στην αντιπολίτευση θέλουν το κακό του. Δεν διστάζει μάλιστα μέσω των υποψηφίων του να αναπαράγει δημοσιεύματα μιας «εφημερίδας» που «τυχαία» εμφανίστηκε πριν τις εκλογές στην περιοχή μας. Δημοσιεύματα που περιλαμβάνουν «δημοσκόπηση» χωρίς να αναφέρεται η πηγή της.

Αναφέρεται σε χορηγούμενες που έχουν γίνει για σειρά υποψηφίων και δεν συνδέονται με έναν υποψήφιο. Δεν διστάζει να επιδίδεται σε παραγωγή μονταρισμένων βίντεο που απομονώνουν τα όχι και αποκρύπτουν τις προτάσεις της αντιπολίτευσης.

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε στον Απερχόμενο ότι κανένα αντιπλημμυρικό έργο δεν σταμάτησε εξαιτίας της αντιπολίτευσης αλλά προχώρησε κανονικά αφού πέρασε η πρόταση σύσσωμης της αντιπολίτευσης. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι ο Δήμος μας στις προσεχείς εκλογές θα αλλάξει σελίδα.

Μέχρι τότε του συνιστούμε να αφήσει τον πανικό στην άκρη γιατί είναι κακός σύμβουλος. Κάντε υπομονή μέχρι την Κυριακή. Οι Δημότες σας έχουν ήδη κρίνει και έχουν αποφασίσει.”