Σάββατο, 27 Ιουλίου

Πως ο Διόνυσος έγινε εν τέλει μία μεγάλη… οικοδομή;

Μία απλή βόλτα να κάνει κάποιος στα κεντρικά σημεία του Διονύσου, και θα διαπιστώσει το βαθμό στον οποίο ισχύει ο τίτλος αυτού του άρθρου.

Μέρες τώρα καταγράφουμε στο ilovedionysos.gr πως ο Δήμαρχος προσπαθεί να κάνει έναν αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει μία σειρά από έργα μέχρι και τις εκλογές του 2023. Αυτό είναι το μόνο που τον απασχολεί.

Επομένως τα περισσότερα εκ των έργων γίνονται πρόχειρα και χωρίς σχέδιο. Ώστε να τελειώσουν όσο πιο άμεσα γίνεται και να πάρουν σειρά τα επόμενα.

Τι προκύπτει από όλο αυτό; Μία προδιαγεγραμμένη αποτυχία. Πέραν αυτού; Η εικόνα μίας πόλης που θυμίζει… ”γιαπί” όπου και αν σταθείς, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Δήμαρχος ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να δικαιολογήσει την παρουσία του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα έργο του ΟΤΕ, το οποίο για δύο εβδομάδες είναι στην κατάσταση που βλέπεται. Ακόμα και αν κάποιος ισχυριστεί πως είναι ευθύνη της εταιρίας μη ολοκλήρωση του έργου, πόσο δύσκολο είναι για την Δημοτική αρχή να παρέμβει ώστε να απαλλαχθούν οι πολίτες από αυτή την απαράδεκτη εικόνα;

Πέραν του γεγονότος πως προσβάλλεται βάναυσα η αισθητική της πόλης, υπάρχει κίνδυνος και για ατυχήματα.