Σάββατο, 27 Ιουλίου

Την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Διονύσου επισκέφτηκε η υποψήφια Δήμαρχος Κατερίνα Μαϊχόσογλου

H επικεφαλής του συνδυασμού “Ο Διόνυσος του Αύριο” κυρία Κατερίνα Μαϊχόσογλου, συνοδευόμενη από μέλη της ομάδας πολιτισμού της παράταξης, επισκέφτηκε τη δημοτική βιβλιοθήκη Διονύσου.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την διοικητική υπεύθυνη κυρία Χριστίνα Γιαννέτου καθώς και με εκπροσώπους των εθελοντών.

Στην φιλόξενη και ζεστή αίθουσα με τους 16.000 τίτλους βιβλίων, η κυρία Γιαννέτου έκανε μια περιληπτική παρουσίαση της πορείας της βιβλιοθήκης από την άτυπη ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια τόσο η ίδια όσο και οι εθελοντές επισήμαναν την άμεση ανάγκη μεταστέγασης η οποία εκκρεμεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και την κατεπείγουσα ανάγκη στελέχωσης της βιβλιοθήκης με εξειδικευμένο προσωπικό. Δεν παρέλειψαν τέλος να ζητήσουν από την υποψήφια Δήμαρχο την σταθερή και συνεχή στήριξη αυτής της, τόσο αγαπημένης από τους συμπολίτες μας, δομής παιδείας και πολιτισμού. Η κυρία Μαϊχοσογλου και οι συνεργάτες της άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον όσα είπαν οι εκπρόσωποι της δημοτικής βιβλιοθήκης Διονύσου καταγράφοντας με λεπτομέρειες κάθε αίτημα.

Τέλος, η υποψήφια Δήμαρχος, επικαλούμενη την σχετική παράγραφο του προγράμματος της παράταξής της, δεσμεύτηκε ότι η νέα δημοτική αρχή θα πράξει ο,τι είναι δυνατό για την άμεση υλοποίηση των αιτημάτων των εθελοντών. Παράλληλα, επισήμανε τη μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση των αρμόδιων φορέων της παρούσας διοίκησης να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός τόσο σημαντικού θεσμού για τον Δήμο.