Σάββατο, 27 Ιουλίου

Τον Δήμο Διονύσου επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης

Το Δήμο Διονύσου επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Αττική με στόχο να εποπτεύσει σημαντικά έργα υποδομών που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας και ταυτόχρονα να ενημερωθεί για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει χρηματοδοτήσει στο Διόνυσο κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο, μέσω προγραμμάτων και χρηματοδοτικών εργαλείων (ΠΕΠ Αττικής κ.λ.π.) έργα, με συνολικό προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 35 εκ. ευρώ. Επίσης είναι σε εξέλιξη έργα τα οποία έχουν δημοπρατηθεί και θα εκτελεστούν όπως ο διαδημοτικός δρόμος Δροσιάς – Διονύσου – Νέας Μάκρης, με προϋπολογισμό 33 εκ. ευρώ. 

Ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε το υπό εξέλιξη αντιπλημμυρικό έργο-διευθέτησης του ρέματος «Βρυσάκι» το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης, μετέβη σε μία από της «Γωνιές Ανακύκλωσης» της Περιφέρειας και επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ που βρίσκεται στην πλατεία Σταμάτας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από το προσωπικό και τους ηλικιωμένους που παραβρίσκονταν στη Δομή.

Η επίσκεψη του κ. Πατούλη στον Δήμο Διονύσου έκλεισε σε κεντρικό καφέ της πόλης όπου είχε συνάντηση με πολίτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων, συμπεριλαμβανομένης της υποψήφιας Δημάρχου, Κατερίνας Μαϊχόσογλου.