Σάββατο, 27 Ιουλίου

Άγιος Στέφανος: Μήνυση από τον Δήμο Διονύσου για την εγκατάσταση Κεραίας Κινητής τηλεφωνίας σε χώρο του ΟΣΕ – Πως αντιδρά η αντιπολίτευση;

Σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου προχωρά ο Δήμαρχος Διονύσου, Γιώργος Καλαφατέλης με αφορμή την εγκατάσταση Κεραίας Κινητής τηλεφωνίας σε χώρο του ΟΣΕ στο κέντρο του Αγίου Στεφάνου.

Μία κίνηση η οποία έχει προκαλέσει την αντίδραση της αντιπολίτευσης η οποία και θέτει μία σειρά από ερωτήματα προς τον κ. Καλαφατέλη.

Χαρακτηριστική υπήρξε η αντίδραση της υποψήφιας Δημάρχου Κατερίνας Μαϊχόσογλου, η οποία κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για ”ανεπαρκείς κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα”.

Συγκεκριμένα, η επικεφαλής του συνδυασμού ”Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της πως η αντίδραση του κ. Καλαφατέλη καθυστέρησε πολύ, σημειώνοντας πως το συγκεκριμένο έργο είχε γίνει γνωστό στον Δήμο, είτε μέσω της δικής της τοποθέτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και από την προβλεπόμενη γνωστοποίηση προς το πολεοδομικό γραφείο του Δήμου πριν από την έναρξη των σχετικών εργασιών από την εταιρία που το ανέλαβε.

Τέλος, η κ. Μαϊχόσογλου παραθέτει και ένα ακόμα ερώτημα προς την Δημοτική αρχή, απορώντας για το γεγονός πως η μήνυση είναι ”κατά παντός υπευθύνου”, ενώ άπαντες γνωρίζουν το ποιος έκανε την εγκατάσταση.