Παρασκευή, 21 Ιουνίου

Τοποθετήθηκαν (έστω και καθυστερημένα) 11.167 «έξυπνοι» ψηφιακοί υδρομετρητές

Στην τελική ευθεία έχει μπει το έργο αντικατάστασης των συμβατικών υδρομετρητών στο Δήμο Διονύσου από νέους ψηφιακής τεχνολογίας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, σε σύνολο 12.000 υδρομετρητών έχει ήδη ολοκληρωθεί η τοποθέτηση 11.167 «έξυπνων» ψηφιακών υδρομετρητών.

Συγκεκριμένα έχουν εγκατασταθεί 3.970 υδρομετρητές στον Άγιο Στέφανο, 2.635 στην Άνοιξη, 2.144 στο Κρυονέρι, 1.635 στη Σταμάτα και 783 στη Ροδόπολη.

Υπολογίζεται ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, μέχρι τα μέσα Απριλίου θα έχουν τοποθετηθεί και οι 12.000 υδρομετρητές στις 5 Δημοτικές Κοινότητες.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου θα εκκρεμεί η αντικατάσταση άλλων 8.500 περίπου υδρομετρητών, έργο για το οποίο ο Δήμος Διονύσου έχει ήδη υποβάλλει σχετικό αίτημα χρηματοδότησης.

Αυτό το οποίο πρέπει να υπογραμμιστεί είναι πως το συγκεκριμένο έργο έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά. Μάλιστα μεγάλη μερίδα πολιτών το ζητούσε επιτακτικά, χωρίς όμως να γίνεται πράξη.

Έστω και καθυστερημένα λοιπόν, πραγματοποιείται, ακόμα και αν όπως φαίνεται τείνει να αποτελέσει μέρος της προεκλογικής ατζέντας.