Σάββατο, 27 Ιουλίου

Δήμος Διονύσου: Βαρύ το κλίμα για τον Γιάννη Καλαφατέλη!

Βαρύ αποτελεί το κλίμα τα τελευταία 24ωρα για τον Δήμαρχο Διονύσου αλλά και συνολικά την παράταξη του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάτι απολύτως προφανές έπειτα από το «φιάσκο» που αφορά τον διαγωνισμό για την τοποθέτηση LED φωτισμών. Ένα έργο το οποίο εν τέλει ναυάγησε, δικαιώνοντας ουσιαστικά τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις οι οποίες όλο αυτό το διάστημα ήταν στα… σχοινιά αναφορικά, τόσο με το τρόπο που θα γινόταν πράξη το έργο, όσο και με το κόστος. 

Το βέβαιο είναι πως ο Γιάννης Καλαφατέλης βρισκόταν ήδη σε πολύ δύσκολη θέση. Το κλίμα για εκείνον ήταν ούτως ή άλλως βαρύ, καθώς όπως και διάφορες δημοσκοπήσεις έχουν καταδείξει, έχει κλονιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του. 

Πλέον, διαφαίνεται πως η υπόθεση του «φιάσκου» με τον διαγωνισμού για την τοποθέτηση LED φωτισμού, φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον κ. Καλαφατέλη, ο οποίος βλέπει πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν αποκλείεται να αποτελέσει το «παγόβουνο» στο οποίο πέφτει το αφήγημα του Δημοτικής Αρχής.

Εκτός των άλλων οφείλουμε να καταγράψουμε πως και για τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, τα όσα διαδραματίστηκαν αποτελούν μία δικαίωση, την οποία και θα προσπαθήσουν να μετατρέψουν σε «άσο στο μανίκι» εν όψει εκλογών.

Τούτων δοθέντων λοιπόν οδεύουμε σε μία περίοδος που θα χαρακτηρίζεται από έντονο κλίμα «πόλωσης» σε όλα τα επίπεδα.