Πέμπτη, 20 Ιουνίου

Ένα απέραντο εργοτάξιο η Δροσιά, με το βλέμμα στραμμένο… στις κάλπες!

Απογοήτευση προκαλεί στους Δημότες ο τρόπος με τον οποίο ο Δήμαρχος Διονύσου θέτει σε εφαρμογή την στρατηγική του λίγο πριν τις εκλογές.

Στο βωμό του να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τη παρουσία του, προχωρά σε έργα τα οποία γίνονται υπό καθεστώς προχειρότητας. Έργα τα οποία ενώ όντως έχουν ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ουσιαστικά τους προκαλούν νέα εμπόδια και προβλήματα.

Σε ότι αφορά την περίπτωση της Δροσιάς, το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει εργασίες υπογειοποίησης καλωδίων του ΔΕΔΔΗΕ. Αποτέλεσμα αυτού σε διάσπαρτα σημεία, και κυρίως σε κεντρικούς δρόμους, να διακρίνονται εικόνες που παραπέμπουν σε εργοτάξιο.

Φυσικά απολύτως καμία σήμανση που να προειδοποιεί πεζούς και οδηγούς. Συγχρόνως, λόγω των έργων, έχει προκύψει και κυκλοφοριακό χάος, μιας και η Δημοτική Αρχή δεν σκέφτηκε ποτέ να δημιουργήσει εναλλακτικές διαδρομές για αυτοκίνητα και μηχανές.

Τα έργα που επιτελούνται προφανώς και είναι απαραίτητα. Ο Δήμος όμως όφειλε να καταστρώσει ένα σχέδιο τέτοιο που να μην επηρεάζει τους φυσιολογικούς ρυθμούς των πολιτών, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δεν ζουν σε πόλη, αλλά σε… εργοτάξιο!