Σάββατο, 27 Ιουλίου

Ποιοι έδωσαν εντολή να μετατραπεί σε μία απέραντη χωματερή ο Διόνυσος; 

Όλο και περισσότερο αρχίζει να απασχολεί τους Δημότες στον Διόνυσο η υπόθεση της μετατροπής του Διονύσου σε μία απέραντη χωματερή. 

Προ ολίγων ημερών αναφερθήκαμε στην υπόθεση εκείνη κατά την οποία άγνωστοι άδειασαν μπάζα έξω από το γήπεδο του Διονύσου. Χωρίς φυσικά να κινηθεί η παραμικρή διαδικασία ώστε να υποστούν τις απαραίτητες συνέπειες. 

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες, και στο προσκήνιο έρχεται μία ακόμα αντίστοιχη υπόθεση. Όπως πολίτες αναφέρουν στην σελίδα ”Ο Διόνυσος ο τόπος μας”, στην οδό Πλαστήρα απέναντι από το παλιό Δημαρχείο διαπιστώνονται εικόνες που προκαλούν ντροπή. 

Όπως βλέπετε και παρακάτω, το φωτογραφικό υλικό μιλά από μόνο του. Επίσης, είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για ένα περιστατικό μερικών ημερών, αλλά για μία κατάσταση που υφίσταται προφανώς επί εβδομάδες, ή ακόμα και μήνες. 

Δημιουργούνται έτσι ορισμένα εξαιρετικά εύλογα ερωτήματα: Γνωρίζει ο Δήμος για τα συγκεκριμένα περιστατικά; Γιατί δεν βάζει ένα ”στοπ” στην εκτροπή της πόλης, καθαρίζοντας τα συγκεκριμένα σημεία; Γιατί δεν εγκαλεί όλους αυτούς τους ασυνείδητους, ώστε να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου;