Τετάρτη, 19 Ιουνίου

Μαϊχόσογλου για την έλλειψη καυσίμων στα σχολεία: «Οι δικαιολογίες δεν είναι ούτε επαρκείς, ούτε πειστικές»

Σκληρή κριτική προς την δημοτική αρχή αναφορικά με το φαινόμενο έλλειψης καυσίμων για την θέρμανση των μαθητών στον Διονυσο, τοποθετήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Διονύσου με τον συνδυασμό «Ο Διονυσος Του Αύριο», Κατερίνα Μαιχόσογλου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της:

Θέρμανση στα Σχολεία Του Δήμου μας. Δεν είναι αποδεκτό από κανέναν, έστω και ένας μαθητής του Δήμου Διονύσου να κάνει μάθημα χωρίς θέρμανση ούτε μία ώρα.

Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε παιδιά ηλικίας 4 , 5 και 6 χρονών με θερμοκρασία περιβάλλοντος 7 και 8 βαθμούς Κελσίου.
Επίσης δεν είναι αποδεκτό από κανέναν αυτό να συμβαίνει για πολλοστή φορά και στο Δελτίο Τύπου του Δήμου Διονύσου ούτε λίγο ούτε πολύ να αναφέρεται ότι όλα έχουν γίνει καλώς και ο προμηθευτής δεν έπραξε σωστά.

Αυτός ο προμηθευτής ο οποίος έχει επιλεγεί από τον Δήμο Διονύσου και μόλις χθες με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δόθηκε δικαίωμα προαίρεσης 50% του αρχικού αντικειμένου (επέκταση δηλαδή).

Αυτό το οποίο συνέβη τις τελευταίες μέρες σε σχολεία του Δήμου μας είναι απαράδεκτο ακριβώς επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Είχε επαναληφθεί και πέρσι με τον ίδιο ή ανάλογο τρόπο και με τον ίδιο προμηθευτή.

Οι δικαιολογίες δεν είναι ούτε επαρκείς, ούτε και πειστικές . Υπάρχουν ευθύνες
Για να είμαστε σε θέση να υποσχεθούμε και να σχεδιάσουμε τα «μεγάλα» για το Δήμο μας , πρέπει να έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα βασικά.