Τετάρτη, 19 Ιουνίου

Ο Δήμος Πεντέλης κάνει πράξη την υπογειοποίηση των καλωδίων μεταφοράς ρεύματος

Χάσμα δημιουργείται το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Δήμου Διονύσου και των υπόλοιπων όμορων Δήμων της ευρύτερης περιοχής, καθώς φαίνεται πως στις γύρω πόλεις η αναγκαιότητα για σοβαρά και απαραίτητα έργα προτεραιοποιείται.

Παράδειγμα, η περίπτωση του Δήμου Πεντέλης στον οποίον και ”τρέχει” το τελευταίο διάστημα το έργο της υπογειοποίησης των καλωδίων μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. Ένα έργο το οποίο και θα κοστίσει 30 εκατομμύρια ευρώ, με την Δημοτική αρχή να κάνει πράξη το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στην Πεντέλη.

Φυσικά, οι Δημότες Διονύσου αντίστοιχα νέα θα τα μαθαίνουν μόνο για άλλους Δήμους, καθώς με την πολιτική του νυν Δημάρχου, είναι πρακτικά αδύνατον να γίνουν πράξη αντίστοιχες κινήσεις.

Όσο λοιπόν η Πεντέλη προχωρά σε ένα αξιοθαύμαστο έργο, ο Διόνυσος μετατρέπεται σε… ανέκδοτο στα δελτία ειδήσεων. Όπως ακριβώς συνέβη με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ την περασμένη παρασκευή, όπου και ο σταθμός του Φαλήρου ασχολήθηκε με την μεταφορά κολωνων της ΔΕΗ από το ένα σημείο στο άλλο για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις ένα μήνα.

Εύλογα λοιπόν κάποιος καταλήγει στο πάγιο και αδιαπραγμάτευτο συμπέρασμα πως όσο ο Διόνυσος εκπροσωπείται από την τρέχουσα Δημοτική αρχή, τόσο υποβαθμίζεται.

Άραγε, πως ο Δήμος Πεντέλης μπόρεσε και βρήκε το απαραίτητο ποσό της υπογειοποίησης των γραμμών, και ένας πάλαι ποτέ εύρωστος οικονομικά Δήμος όπως αυτός του Διονύσου, συνεχίζει να βλέπει το συγκεκριμένο έργο με ”κιάλια”.