Παρασκευή, 21 Ιουνίου

“Τρόμος” στον Διόνυσο: Μαζικές κλοπές καταστημάτων

Τεράστια ανησυχία επικρατεί στον Δήμο Διονύσου, καθώς το τελευταίο διάστημα καταγράφονται όλο και περισσότερες διαρρήξεις.

Στο στόχαστρο των κακοποιών μπαίνουν επιχειρήσεις και καταστήματα, με αποτέλεσμα να επικρατεί τεράστιο κλίμα ανασφάλειας μεταξύ των ιδιοκτητών.

Το θέμα μάλιστα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, σε σημείο που παρενέβη και ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου, αναλαμβάνοντας δράση ώστε να αναδειχθεί η σοβαρότητα της υπόθεσης.

Σε συνάντηση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον διοικητή της Αστυνομίας του Αγ. Στεφάνου Κο Νικόλαο Νούσσα και το Δήμαρχο Κο Γιάννη Καλαφατέλη, συζητήθηκε μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου και των προαναφερθέντων, η αγωνία των επαγγελματιών και η αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνόμευσης στην περιοχή.

Η εγκληματικότητα πάντως αποτελεί πρόβλημα για ολόκληρο το Λεκανοπέδιο. Μάλιστα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προ μηνός είχε προαναγγείλει αύξηση των αστυνομικών δυνάμεων στην Αττική.

Μένει, από τη πλευρά της Δημοτικής αρχής, να διεκδικηθεί η συμμετοχή ισχυρών δυνάμεων και στο Δήμο Διονύσου, ώστε να εκλείψουν φαινόμενα παραβατικότητας.