Σάββατο, 27 Ιουλίου

Δήμος Διονύσου: Στα 1.000 ευρώ το κόστος σύνδεσης με αποχετεύσεις, όταν σε άλλους Δήμους παρέχεται δωρεάν!

Ιδιαιτέρως ευχάριστα νέα πληροφορήθηκαν οι κάτοικοι της Παλλήνης, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα ανοίγει η διαδικασία αιτήσεων για τη δωρεάν σύνδεση ακινήτων, με το υπό κατασκευή Δίκτυο Αποχέτευσης του Δήμου. 

Αντίστοιχα νέα είναι αδύνατον όμως να ακούσουν οι δημότες του Διονύσου. 

Ο λόγος; Το γεγονός πως αυτό που παρέχεται δωρεάν στην Παλλήνη, στον Διόνυσο και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου κοστίζει 1.000 ευρώ. Προφανώς και οι κάτοικοι του Διονύσου πρέπει… να συνηθίσουν πως κινήσεις αυτονόητες για άλλες περιοχές, για τον Δήμο τους είναι προϊόν πολυτελείας. 

Εύλογα κάποιος διερωτάται, γιατί ο Δήμαρχος της Παλλήνης έχει την δυνατότητα να παρέχει δωρεάν συνδέσεις αποχέτευσης, και ο Δήμαρχος του Διονύσου το κοστολογεί τόσο ακριβά. 

Τόσο η κεφαλή της Δημοτικής Αρχής, όσο και εκείνοι που δουλεύουν στις αντίστοιχες θέσεις που αφορούν το προαναφερθέν θέμα, οφείλουν να δώσουν μία εξήγηση στους δημότες του Διονύσου. 

Τρόπος είναι προφανές πως υπάρχει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εκμετάλλευση των ΕΣΠΑ. Εφόσον λοιπόν υπάρχει λύση, ποιος ο λόγος που ο Δήμαρχος Διονύσου αδιαφορεί επιδεικτικά για την δημιουργία έργων ουσίας και αναλώνετε σε έργα… βιτρίνας;