Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου

Το δικάβαλο του Καλαφατέλη, η κριτική Καρυστινού και η υπουργοποίηση του Οικονόμου

Χαίρετε, πριν περάσω στις ειδήσεις δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή.

Ένας μα-γευτικός χώρος μέσα στο πράσινο, που σου έδινε ενέργεια και μια εξαιρετική παράσταση. Η θεατρική ομάδα κάνει σοβαρή δουλειά…

Μου μετέφεραν ότι μόνο ένας αντιδήμαρχος, μετά της συζύγου του, παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση που πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του συνα-δέλφου του, Γεωργίου Κομνηνάκη.

Άσχετο: Ποιος επικεφαλής παρατάξεως τα «βλέπει όλα μαύρα» στη νυν δημοτική αρχή και για ποιο λόγο; Προσδοκά ανάσταση …νεκρών.

Στη φωτιά της Σταμάτας είδαμε τον πρώην δήμαρχο Διονύσου, Ιωάννη Καλαφατέλη, καβάλα σε μηχανή να γυρίζει από …κάμερα σε κάμερα και να αναλύει περί της πυρκαγιάς. Στερνή μου γνώση, να σ’ είχα πρώτα…

Α, να μην ξεχάσω ότι τον συνόδευε πρώην αντιδή-μαρχός του…

Τώρα δεν μπορώ να μη σχολιάσω τον επικεφαλής του νέου Διονύσου, Νίκο Καρυστινό, ο οποίος την επό-μενη μέρα της πυρκαγιάς, κιόλας, έβγαλε ανακοίνωση, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή για πολλά και διάφορα.

Τα τζιμάνια μου μού ανέφεραν ότι στόχος του είναι να προσελκύσει δυσαρεστημένους συμβούλους, ώστε να τους εντάξει στην παράταξή του.

Γιατί διαπιστώνει ότι θα έχει πολλές απώλειες έως τις εκλογές…

Άσχετο 2: Ορκίζονται φίλοι μου ότι δεν «τραβάει» και δεν πείθει…

Τετ α τετ είχε με τον Θεόδωρο Σκυλακάκη, υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η δήμαρχος Κατερίνα Μαϊχόσογλου. Αυτόπτες μάρτυρες μου μετέφεραν ότι ειπώθηκαν ξανά μανά τα θέματα των λατομείων και των διοδίων. Τσιμπούρι… έχει γίνει η δήμαρχος στον υπουργό.

Και μιας που αναφέρθηκα σε υπουργό, να σας υπεν-θυμίζω ότι ο Βασίλης Οικονόμου ανέλαβε υπουργική θέση. Έτσι, ένα από τα πρώτα ζητήματα που θα συζη-τήσει με την Μαϊχόσογλου είναι η βελτίωση των αστι-κών συγκοινωνιών.

Το ενιαίο εισιτήριο, επίσης, θα τεθεί επί τάπητος όπως και η υπογειοποίηση των σιδηροδρομικών γραμμών. Υπάρχει, όμως και μια ακόμα κρυφή ατζέντα…

Ο Οικονόμου, όπως πληροφορούμε, έχει πλαισιωθεί από ικανούς ανθρώπους στις διευθύνσεις του πολιτικού γραφείου του αλλά και του υπουργικού.