Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου

Διαδικτυακά Σεμινάρια Ιστορίας Τέχνης Δήμου Διονύσου – Συνεχίζεται το αφιέρωμα στον Γλύπτη Κώστα Βορωτσο τη Δευτέρα 18/12

Αγαπητοί μας φίλοι, στα πλαίσια των εορταστικών μας εκδηλώσεων αφιερώνουμε την τελευταία Δευτέρα της χρονιάς μας (18 Δεκ. στις 7.30μμ) στον δημοφιλέστερο γλύπτη μας, τον Κώστα Βαρώτσο, δημιουργό του γνωστού μας Δρομέα, και πολλών άλλων γλυπτών κι εγκαταστάσεων δημόσιας τέχνης στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Θα είναι μαζί μας, θα μας μιλήσει live για την πορεία του τα τελευταία χρόνια και θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82807742585…

Meeting ID: 828 0774 2585, Passcode: 521397

Ο Κώστας Βαρώτσος είναι ο βραβευμένος καλλιτέχνης που άλλαξε τα δεδομένα της Δημόσιας Τέχνης στην Ελλάδα και κυριάρχησε στην καθημερινή μας ζωή. Είναι πράος, σεμνός, με αίσθηση του μέτρου και της ισορροπίας, μεγάλος γνώστης της τέχνης, γεμάτος σοφία, ενσυναίσθηση αλλά και χιούμορ!

Έχει εκθέσει σε όλες σχεδόν τις διεθνείς διοργανώσεις, και είναι καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Χαίρει διεθνούς φήμης, με πάρα πολλά έργα ανα την υφήλιο που θα χαρείτε να ανακαλύψετε.