Παρασκευή, 21 Ιουνίου

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ: ”Η αλαζονεία της εξουσίας, αλλά και ο πανικός από την προοπτική απώλειάς της, σε όλο τους το μεγαλείο”

Επίθεση στον απερχόμενο Δήμαρχο, Γιάννη Καλαφατέλη, ασκεί η παράταξη ”Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”

”Η αλαζονεία της εξουσίας, αλλά και ο πανικός από την προοπτική απώλειάς της, σε όλο τους το μεγαλείο”, αναφέρει ο συνδυασμός με επικεφαλής το φαβορί της Κυριακής, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, και προσθέτει:

”Με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στα social media και διανομή φυλλαδίων η Απερχόμενη Διοίκηση και οι υποστηρικτές της διασπείρουν ψέματα και συκοφαντίες. Μοιράζουν… πιστοποιητικά ικανότητας, θίγουν προσωπικότητες και διχάζουν τους πολίτες βάζοντας απέναντι φωτογραφίες και ονόματα. Χωρίς βέβαια να αναφέρονται στην επαγγελματική διαδρομή του καθενός τις σπουδές του ή όποιο άλλο τυχόν στοιχείο του βιογραφικόυ του. Οι απερχόμενοι είναι οι “εκλεκτοί” και όλοι οι υπόλοιποι περιγράφονται σε ασπρόμαυρο και γκρίζο φόντο ως… δαίμονες. Η επιλογή της μαύρης προπαγάνδας δείχνει το ύφος και το ήθος της εξουσίας που φεύγει και χάνεται. Δεν ακολουθούμε στη λάσπη αν και έχουμε πολλά να πούμε με στοιχεία. Δεν θα κατηγορήσουμε ή θα κρίνουμε κανέναν Δημότη. Προχωράμε στην επόμενη μέρα, αφήνωντας πίσω το παρελθόν. Ενώνουμε και Σεβόμαστε όλους τους πολίτες για τον ΔΙΟΝΥΣΟ του αύριο. Στις 15 Οκτωβρίου Αλλάζουμε Σελίδα”