Τετάρτη, 19 Ιουνίου

Με αυτό το τρόπο θα γυρίσει ο σελίδα ο Δήμος Διονύσου

Η εκλογική αναμέτρηση του προσεχούς Οκτωβρίου είναι προφανές πως θα εξαρτήσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Δήμου Διονύσου.

Οι πολίτες μπροστά τους θα έχουν δύο επιλογές. Ή να μείνει ο Διόνυσος ”βιδωμένος” στο παρελθόν, ή να κάνει ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον.

Τα προβλήματα πολλά. Ένας απλός περίπατος θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο πως είναι πιο αναγκαία από ποτέ μία νέα πολιτική.

Το ζήτημα των υποδομών βρίσκεται στη κορυφή, όπως είναι φυσιολογικό. Άλλωστε και έρευνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν πως υπάρχει αγανάκτηση μεταξύ των πολιτών αναφορικά με την αναβλητικότητα που δείχνει η παρούσα Δημοτική Αρχή.

Κυρίος όταν υπάρχει το μέτρο σύγκρισης με άλλους Δήμους των Βορείων Προαστίων.

Ψηλά στην ατζέντα των ανοιχτών… πληγών και το ζήτημα της καθαριότητας. Ένα πρόβλημα που κανείς δεν δείχνει την διάθεση να το λύσει, υποβαθμίζοντας την εικόνα του Διονύσου.

Φυσικά ποιος μπορεί να παραβλέψει τα ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα. Σε κάθε κακοκαιρία ο Διόνυσος ”φλερτάρει” με μία καταστροφή και ουδείς δείχνει ικανός να λάβει πρωτοβουλίες ώστε να επανέλθει το απαραίτητο κλίμα ασφάλειας.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν η εκλογική μάχη που επίκειται, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.