Σάββατο, 27 Ιουλίου

Προβλήματα στο Διόνυσο με τις αθλητικές εγκαταστάσεις

Τα παράπονα τους εκφράζουν οι Δημότες Διονύσου αναφορικά με το γεγονός πως απουσιάζει εκ μέρους της Δημοτικής αρχής σχεδιασμός αναφορικά με την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Το θέμα αφορά ως επί το πλείστον τις νεότερες ηλικίες. Αντί η Δήμαρχος να παραδειγματιστεί από την δράση που αναλαμβάνουν άλλοι όμοροι Δήμοι, αρκείται σε εκδηλώσεις που περισσότερο προκαλούν προβλήματα, παρά λύνουν καταστάσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διοργάνωση αγώνα δρόμου την περασμένη Κυριακή. Ένα γεγονός που κράτησε μονάχα μία ημέρα και το οποίο λόγω της λανθασμένης ενημέρωσης, προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος.

Αν λοιπόν η Δημοτική αρχή επιθυμεί να αναβαθμίσει το προϊόν του αθλητισμού στον Διόνυσο, οφείλει να εκπονήσει ένα σχέδιο με όραμα το οποίο θα προσφέρει μακροπρόθεσμες λύσεις στους πολίτες.

Όχι να πραγματοποιεί κινήσεις εντυπωσιασμού, τα οποία περισσότερο στοχεύουν στην δημιουργία εντυπώσεων.

Είναι πραγματικά άδικο το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταναλωθεί πόροι του Δήμου για έργα αχρείαστα. Την στιγμή μάλιστα που έχουν γίνει πάμπολλες προτάσεις για τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Καταλήγουμε λοιπόν στο προφανές και πάγιο συμπέρασμα πως μία επιθυμία της πλειοψηφίας των πολιτών παραγκωνίζεται, ώστε να ικανοποιηθούν οι βλέψεις των λίγων. Ή πως τα συμφέροντα;