Σάββατο, 27 Ιουλίου

Πολιτικό θρίλερ στην Περιφέρεια Αττικής – Δεύτερες σκέψεις του Μαξίμου για Πατούλη

Από Δευτέρα θα ”κληρώσει” το ποιο πρόσωπο θα στηρίξει η ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Οκτωβρίου. 

Στο Μαξίμου – σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας TomorrowNews.gr – υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός πως ο Γιώργος Πατούλης εν μέσω εθνικού πένθους προέβη σε… ζεμπεκιές κατά την διάρκεια εκδήλωσης, με αποτέλεσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μοιάζει αποφασισμένος να άρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του με φόντο τις επικείμενες κάλπες. 

Όσο γράφονται αυτές οι γραμμές, ο πρωθυπουργός στην λίστα του έχει τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου (υπήρξε συνάντηση σήμερα το πρωί σε καλό κλίμα) και τον νυν υφυπουργό Εθνικής Αμύνης, Νίκο Χαρδαλιά. 

Η τελική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα οριστικοποιηθεί από τις αρχές της εβδομάδας. 

Επί του παρόντος μερίδα συνεργατών του καλεί τον πρωθυπουργό να μην αποσύρει την στήριξη του στον κ. Πατούλη, καθώς η παρουσία περισσότερων του ενός (γαλάζιου) υποψηφίου στην Περιφέρεια ενδεχομένως να δώσει πρόσφορο έδαφος σε άλλους υποψηφίους. 

Ωστόσο υπάρχουν και αρκετά κυβερνητικά στελέχη που υποστηρίζουν στην ”σκληρή γραμμή” της απόσυρσης της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του νυν Περιφερειάρχη.