Παρασκευή, 26 Ιουλίου

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ: «Παραβατικότητα και Ασφάλεια στον Δήμο μας»

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της παράταξης ”Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”:

”Η Υποψήφια και επερχόμενη Δήμαρχος κ. Κ. Μαιχόσογλου, μαζί με στελέχη της Παράταξής μας «Ο Διόνυσος του Αύριο», πραγματοποίησε γόνιμη συνάντηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Στεφάνου Κο Νίκο Νούσα.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς οι ενέργειες που έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση μετά τα τελευταία έντονα φαινόμενα παραβατικότητας και συμπλοκών στα όρια του Δήμου μας.

Συζητήθηκε επίσης και η γενικότερη αστυνόμευση του Δήμου Διονύσου.

Εξετάστηκαν πρακτικά μέτρα που απαιτούνται από πλευράς της Δημοτικής Αρχής που θα προκύψει από τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ώστε να συμπληρωθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στόχος μας είναι να ανατρέψουμε την παρούσα άσχημη κατάσταση για την οποία φέρει ξεκάθαρη ευθύνη η πολιτική της Απερχόμενης Δημοτικής Αρχής (κατάργηση φύλαξης από ιδιωτική εταιρία κλπ.).

Η κατάσταση δεν ανατρέπεται με θεωρητικές προσεγγίσεις αλλά με στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και τους υπόλοιπους φορείς της πόλης. Με μέτρα πρόληψης και όχι καταστολής. Με δουλειά μέσα από τα Σχολεία μας και τους Συλλόγους Γονέων.

Στεκόμαστε δίπλα στον Δημότη και τους πολίτες, δίπλα στην Ελληνική Αστυνομία για να διασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Δουλεύουμε στην πλήρη κατανόηση των προβλημάτων και την ουσιαστική επίλυσή τους!

Όλοι μαζί μπορούμε Καλύτερα!!!”