Τρίτη, 16 Ιουλίου

Παράταση προσωρινής απαγόρευσης εναπόθεσης κηπαίων σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Διονύσου

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο:

”Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν και τις επόμενες ημέρες (υψηλές θερμοκρασίες και άνεμοι) και με σκοπό τη μείωση του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς, παρατείνεται η απαγόρευση εναπόθεσης κηπαίων και κλαδιών σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Διονύσου και αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα από τις 17 Ιουλίου 2023 και μετά και μέχρι νεωτέρας.

Υπογραμμίζεται ότι οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος θα συνεχίσουν κανονικά όλες τις επόμενες μέρες τους καθαρισμούς εκτάσεων του Δήμου καθώς και την αποκομιδή των κηπαίων.

Σε κάθε περίπτωση παρέχεται στους δημότες η δυνατότητα εναπόθεσης κηπαίων, η οποία θα πραγματοποιείται μέσω των ειδικών κάδων βιοαποδομήσιμων μόνο με ραντεβού, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 13:00, στο τηλέφωνο 693 0074751 (κλήση ή μήνυμα «Viber»).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή και συνεργασία όλων των συμπολιτών μας, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για να μειώσουμε τον κίνδυνο πυρκαγιάς και να προστατέψουμε αποτελεσματικά τον τόπο μας.

Μανώλης Κόκκαλης
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος
& Πολιτικής Προστασίας”