Σάββατο, 27 Ιουλίου

Δήμος Διονύσου: Στο… μαύρο σκοτάδι η πλατεία του Αγίου Στεφάνου

Σύμφωνα με καταγγελίες, που συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό, η μοναδική πλατεία της Κοινότητας Αγίου Στεφάνου στον Δήμο Διονύσου, παραμένει στο σκοτάδι. Να θυμίσουμε ότι, η πλατεία μέχρι το 2018 ήταν ξανά μέσα στο σκοτάδι και την επισκέπτονταν μόνο “σκοτεινοί” τύποι… Τα Χριστούγεννα όμως της χρονιάς εκείνης, είχαν φέρει ένα παγοδρόμιο όπου και εγκαταστάθηκαν πολύ δυνατοί προβολείς τους οποίους, μετά από συμφωνία, ο Δήμος τους κράτησε.

Τα δυνατά φώτα έδωσαν… ζωή, με αποτέλεσμα οι πολίτες της περιοχής να την επισκέπτονται μαζί με τα παιδιά τους και να γίνει μια μοναδική και χαρούμενη νότα συγκέντρωσης. Δυστυχώς, όμως, μετά από ένα ατυχές γεγονός (ένα παιδάκι έπαθε ηλεκτροπληξία από καλώδιο που κρεμόταν, κάτι που έφερε σε έντονη αντιπαράθεση τον Δήμο με την ΔΕΔΔΗΕ) περύσι τον Ιούλιο τα φώτα ξηλώθηκαν, με αποτέλεσμα η πλατεία να βυθιστεί ξανά στο σκοτάδι, μέχρι και σήμερα.

Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές, καθώς ένας χώρος που έσφυζε από ζωή και παιχνίδι έχει πλέον ερημώσει και όταν σκοτεινιάσει κανείς δεν την επισκέπτεται.
Το aftodioikisi.gr, έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Διονύσου για το εν λόγω ζήτημα, χωρίς όμως μέχρι στιγμής, να έχει λάβει κάποια απάντηση. Αναμένουμε…

Πηγή: aftodioikisi.gr