Παρασκευή, 26 Ιουλίου

Άγιος Στέφανος: Ο αθλητισμός που «αιμορραγεί» και τα αδικαιολόγητα προβλήματα

Άμεσες λύσεις ζητούν οι κάτοικοι του Αγίου Στεφάνου σε ότι αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Ένα ζήτημα για το οποίο η νυν Δημοτική Αρχή μοιάζει, ούτε να μπορεί, αλλά και ούτε να θέλει να βρει λύσεις.

Προ ολίγων εβδομάδων, το ILOVEDIONYSOS.GR σας είχε παρουσιάσει τις εικόνες ντροπής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου στην Δ.Ε. Σταμάτας

Απαράδεκτες οι εικόνες από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Δ.Ε. Σταμάτας οι οποίες παραμένουν οι ίδιες από τον Μάρτιο του 2021 μετά από βανδαλισμούς!

Τον δε Μάρτιο του 2022 ο Κύριος Χρήστος Τσεβάς (επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη μας το Σπίτι μας” η οποία στηρίζει την Δημοτική αρχή) στο προσωπικό του προφίλ δήλωνε:  

” Κορμοί δέντρων πάνω από τα κεφάλια των παιδιών, αποδυτήρια διαλυμένα. προβολείς ετοιμόρροποι… 30 χρόνια στον αθλητισμό και αφού έχω επισκεφτεί εκατοντάδες γήπεδα τέτοια ντροπή μόνο στα γήπεδα του ΑΟ Σταμάτας νιώθω..”

Μετά από 2 χρόνια η αδιαφορία  συνεχίζεται και ενώ έχει ανακοινωθεί η στέγαση στις εγκαταστάσεις αυτές αθλητικού Σωματείου που επι του παρόντος φιλοξενείται στο Γήπεδο της Δροσιάς (Κόκκινο Χωράφι) προκαλώντας ασφυξία στις διαθέσιμες προπονητικές ώρες των τοπικών Σωματείων.

* Πηγή φωτογραφίας: ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Facebook)