Τετάρτη, 24 Ιουλίου

Δήμος Διονύσου: «Μυστήριο» με την παραίτηση του Γ.Γ. του Δήμου

Ερωτηματικά αλλά και έντονες φημολογίες έχει προκαλέσει η παραίτηση του Γ.Γ. του Δήμου Διονύσου Χ. Μπακούρου, ο οποίος μέσω επιστολής του έχει ήδη ενημερώσει τον Γιάννη Καλαφατέλη για τη πρόθεση του να απαλλαχθεί από τα καθήκοντα του.

Αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση είναι πως η Δημοτική Αρχή τηρεί… σιγήν ιχθύος, μη προχωρώντας σε επίσημη τοποθέτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το θέμα όπως είναι φυσιολογικό απασχολεί ήδη τα ΜΜΕ που άπτονται της επικαιρότητας στον Διόνυσο.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «odosdionysou.gr» σημειώνει σχετικά με τον κ. Μπακούρο πως η θητεία του λαμβάνει πρόσημο αρνητικό καθώς είχαν υπάρξεις κατηγορίες εναντίον του για συμπεριφορά τόσο ανάρμοστη εναντίον υπαλλήλων του Δήμου, που άγγιζε τα όσια της παρενόχλησης.

Η υπόθεση αυτή είχε λάβει πολλές διαστάσεις, απασχολώντας το Δ.Σ. ενώ σε πρόσφατη συγκέντρωση τους εργαζόμενοι στον Δήμο άσκησαν μεγάλη κριτική στον παραιτηθέντα πλέον Γ.Γ. φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως κ. Μπακούρος στην επιστολή παραίτησης του προς τον Δήμαρχο, στρέφει τα πυρά του προς την Δημοτική Αρχή. Συγκεκριμένα καταγγέλλει πως οι εισηγήσεις του για την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού δεν έγιναν ποτέ δεκτές, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες του Δήμου να υπολειτουργούν, γεγονός που προκάλεσε και την παραίτηση του.