Τετάρτη, 19 Ιουνίου

Δήμος Διονύσου: Τι συμβαίνει τελικά στο Summer Camp;

Ξεκίνησε από την Δευτέρα στις 5 το μήνα η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στο ”Summer Camp” που διοργανώνει ο Δήμος Διονύσου με σκοπό τη δημιουργική και αθλητική απασχόληση των παιδιών.

Μπορεί η Δημοτική Αρχή να διαφημίζει προς το παρόν το συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρουσιάζοντας το ως «προσωπικό επίτευγμα» του Δημάρχου, ωστόσο οι Δημότες και κυρίως οι γονείς έχουν εντελώς διαφορετική άποψη.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα πολίτες μεταφέρουν στην ιστοσελίδα μας στα προηγούμενα Summer Camp είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο πολλά παιδιά να μένουν εκτός, λόγω περιορισμένων διαθέσιμων θέσεων. Επομένως πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά τους… λίγους και όχι τους πολλούς.

Πέραν τούτου, κατά την δεύτερη ημέρα λειτουργίας της πλατφόρμας για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων, παρουσιάστηκαν προβλήματα καθώς το σύστημα δεν δεχόταν αιτήσεις.

Τέλος, ερωτηματικά υπάρχουν και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στις οποίες το Summer Camp θα λάβει χώρα, αν και εφόσον δηλαδή πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.