Τρίτη, 16 Ιουλίου

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στη Δροσιά

Η Ομάδα Γυναικών Διονύσου (μέλος της ΟΓΕ) με σύνθημα «Ανυποχώρητα παλεύουμε  για τη γυναικεία ισοτιμία, ενάντια στη βία  της εκμετάλλευσης, της εμπορευματοποίησης της ζωής μας, του πολέμου που σπέρνουν ΕΕ, ΝΑΤΟ και κυβερνήσεις» καλεί τις εργαζόμενες, τις γυναίκες των λαικών στρωμάτων, σε εκδήλωση  για τον αγωνιστικό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το Σάββατο 11  Μάρτη, στις 6:30 μμ, στο Δημοτικό Κατάστημα Δροσιάς ( Λαμπράκη Γρηγορίου 19 ).

Η φετινή 8η Μάρτη επισκιάζεται απ΄το προδιαγεγραμμένο  έγκλημα των Τεμπών. Η Ομάδα Γυναικών Διονύσου έχει χρέος να ξεσκεπάσει τις αιτίες και τους ενόχους, που δεν είναι άλλοι απ΄τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κράτος και όλες οι κυβερνήσεις  που στηρίζουν αυτές τις εγκληματικές πολιτικές, θυσιάζοντας  ανθρώπινες ζωές.

Η Ομάδα Γυναικών Διονύσου φέτος, μπροστά στην 8η Μάρτη, μέρα μνήμης  και τιμής της εργαζόμενης γυναίκας, καλεί στη συμμετοχή  στην 24ωρη ΑπεργίαΤετάρτη 8 Μάρτη , με σημείο προσυγκέντρωσης την Ομόνοια στις  11:30πμ, μαζί με συνδικάτα, σωματεία, μαζικούς φορείς, φοιτητές, μαθητές.