Τρίτη, 16 Ιουλίου

Από Δευτέρα 13/2 θα λειτουργήσουν ξανά κανονικά όλα τα Σχολεία και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Με σκοπό την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και προστασία των μαθητών από τον παγετό, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που συνεχίζονται, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Διονύσου καθώς και το Δημόσιο ΙΕΚ.

Η απόφαση ελήφθη μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Γ.Πατούλη και Δημάρχων της Αττικής, συμπεριλαμβανομένου του Δημάρχου Διονύσου Γ. Καλαφατέλη, με βασικό θέμα τη λήψη απόφασης για τη λειτουργία ή μη των σχολείων, στο πλαίσιο της κακοκαιρίας «BARBARA» που είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Κλειστοί επίσης θα παραμείνουν, με απόφαση του Δημάρχου Διονύσου, οι δημοτικοί και ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί που λειτουργούν στο Δήμο.

Τόσο τα σχολεία όσο και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί, αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τους καθαρισμούς και τη ρίψη αλατιού όπου απαιτείται, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για διερχόμενους οδηγούς και πεζούς.

Παράλληλα τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων για τη σταδιακή επαναφορά του Δήμου μας στην κανονικότητα.

Παρακαλούμε όλους τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του ισχυρού παγετού.

Επίσης απευθύνεται ισχυρή σύσταση από την πολιτική προστασία προς τους οδηγούς να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα εφόσον υπάρχει παγετός.

Για οποιαδήποτε έκτακτο συμβάν μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 213 2030600 (εσωτερικό 4) ή με το κινητό τηλέφωνο 693 0071688.

Ο Δήμος Διονύσου, προσωπικό, εθελοντές και αιρετοί, είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, μέχρι να ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση.