Σάββατο, 27 Ιουλίου

Άγιος Στέφανος: Ο δρόμος προς την παρακμή

Μπορεί ορισμένοι να πίστευαν πως μέρος των άρθρων μας είναι αρκετά αυστηρά με την Δημοτική αρχή στον Διόνυσο.

Ευτυχώς, οι ίδιοι οι πολίτες μέσω των απαντήσεων τους σε δημοσκόπηση στην εφημερίδα ”Βόρεια Προάστια”, ήρθαν να επιβεβαιώσουν πως η πόλη περνά ίσως την χειρότερη της φάση τα τελευταία χρόνια.

Πως επιβεβαιώνεται αυτό; Από το γεγονός πως 7 στους 10 πολίτες δηλώνουν πως δεν είναι ικανοποιημένοι από της συνθήκες διαβίωσης στον Διόνυσο. Αντιστοίχως ένας ίδιος αριθμός κατονομάζει τον Δήμαρχο και την διοίκηση του ως τους πλέον υπεύθυνους για όσα διαδραματίζονται.

Απολύτως βέβαιο και αναμενόμενο. Μία απλή βόλτα να κάνει κάποιος στους κεντρικούς δρόμους του Αγίου Στεφάνου, και θα διαπιστώσει του λόγου το αληθές. Μία πάλαι ποτέ ακμάζουσα περιοχή, πλέον ζει την απόλυτη παρακμή.

Στην παρακάτω φωτογραφία, η οποία και δημοσιεύτηκε από Δημότη στην σελίδα ”Τα Εν Δήμω Διονύσου”. Παρουσιάζει με χαρακτηριστικό τρόπο την κατιούσα πορεία που ακολουθεί ο Διόνυσος το τελευταίο διάστημα, με περίπτερα υπό το καθεστώς λουκέτου, λόγω των υψηλών ενοικίων που απαιτεί ο Δήμος.

Μένει να δούμε πόσο ακόμα θα συνεχιστεί ο κατήφορος. Ίσως όχι για πολύ, καθώς οι πολίτες πλέον δείχνουν πως αντιλαμβάνονται καλύτερα ποιο είναι το συμφέρον της πόλης.