Σάββατο, 27 Ιουλίου

Μεγάλη δωρεά στο Γυμνάσιο Άνοιξης!

Σε ένα περιβάλλον μοντέρνο και πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο θα διεξάγονται τα μαθήματα και οι δραστηριότητες των μαθητών του Γυμνασίου Άνοιξης.

Πιο συγκεκριμένο το σχολείο ενισχύεται με 10 ολοκαίνουργιες τηλεοράσεις, έπειτα από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και φυσικά της Αστικής Μη Κερδοσκοπική Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ» του κ. Μαρτίνου.

Η είδηση έχει ήδη προκαλέσει χαμόγελα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, αποδεικνύοντας πως όταν οι δημόσιοι φορείς αδυνατούν να εξοπλίσουν καταλλήλως τις σχολικές μονάδες, προκύπτουν – ευτυχώς – και άλλοι τρόποι.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων:

”Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε με χαρά να ενημερώσουμε πως πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη δωρεά στο Γυμνάσιο Άνοιξης από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ» του κ. Μαρτίνου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Κατόπιν πρωτοβουλιών του συλλόγου γονέων προσφέρθηκαν 10 Smart TV 50’ Led 50 HAK 5360HDR 2021.

Ο σύλλογος έκανε την αρχική προσέγγιση, υπέβαλε το αίτημα στον κ. Μαρτίνο και δρομολόγησε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου οι μαθητές του Γυμνασίου Άνοιξης να αξιοποιήσουν τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις, οι οποίες θα συνδεθούν με τους υπολογιστές που υπάρχουν στις σχολικές αίθουσες και θα λειτουργούν ως γιγαντοοθόνες υψηλής ευκρίνειας. Με τον τρόπο αυτό το μάθημα εμπλουτίζεται με νέα εποπτικά μέσα και διαδικτυακό υλικό διευκολύνοντας τη μαθησιακή διαδικασία.

Οι οθόνες έχουν παραληφθεί και εκκρεμεί η τοποθέτηση υποστηρικτικών συστημάτων και η εγκατάστασή τους που με τη βοήθεια της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής θα υλοποιηθεί.

Το Δ.Σ του Συλλόγου”