Σάββατο, 27 Ιουλίου

Το Χριστουγεννιάτικο καράβι της φωταγώγησε η ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου

Την Τετάρτη 14/12/2022  η ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου (eppd.gr), φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο καράβι τους.

Η πλατεία στολίστηκε ,φωτίστηκε και γέμισε με χαρούμενες φωνές ,γέλιο και χριστουγεννιάτικη μουσική. Άπαντες ευχήθηκαν η νέα χρονιά που θα έρθει, να είναι ήρεμη και δημιουργική για όλους.

Το αρωματικό κρασί ,τα σνακ ,τα γλυκά και η μουσική βοήθησαν να γίνουν όλα πιο γιορτινά. Με την παρουσία τους μας τίμησαν, ο Δήμαρχος κ.Γιάννης Καλαφατέλης   ,οι Αντιδήμαρχοι: κ.κ. Γιάννης Τσουδερός, Μανώλης Κόκκαλης ,John Fotakis   , Χρηστος Πεππας. Ο αρχηγός της Δημοτικής παράταξης Εύπολις κ Κωστής Κουριδάκης, η δημοτική σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος, κα Κατερίνα Μαϊχόσογλου. Επίσης: Η Πρόεδρος της Α/ βάθμιας Σχ. Επιτροπής κα Αλεξάνδρα Τόκα ,  η Πρόεδρος και ο Ταμίας του Εξωραϊστικού  και πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου κα Maria Sofoy και ο κος Georgios S Chatziaivazis. Μαζί μας ήταν οι τοπικοί σύμβουλοι της κοινότητας Διονύσου κος Kostas Bobis και οι κυρίες: Δέσποινα Ιατρού, Καλλιόπη Οικονομάκου .