Σάββατο, 27 Ιουλίου

Έργα στα κλειστά Γυμναστήρια Άνοιξης -Ροδόπολης: Η Προχειρότητα και η Βιασύνη της Δημοτικής Αρχής

Εδώ και τρία χρόνια όλοι οι Αθλητικοί Σύλλογοι εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την εγκατάλειψη των Αθλητικών Εγκαταστάσεων. Κατεστραμμένα δάπεδα, καθίσματα πόρτες κλιματισμός, σπασμένα τζάμια, σπασμένες πόρτες, ελλιπής εξωτερικός φωτισμός.

Μετά από τα τρία αυτά χρόνια η Δημοτική αρχή – προεκλογική περίοδος γαρ – ενεργοποιείται και ξεκινά εν μέσω αγωνιστικών και προπονητικών υποχρεώσεων έργα αποκατάστασης ενός μέρους των κακώς κειμένων βιαστικά για να προλάβει το τέλος της χρονιάς για να κοπούν τα τιμολόγια και χωρίς κανένα σοβαρό προγραμματισμό.

Στο Κλειστό της Ροδόπολης δεν προηγήθηκαν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με αποτέλεσμα η ξυλεία για το παρκέ να παραμένει έξω από το γήπεδο μέσα στην υγρασία και τις βροχές περιμένοντας την έναρξη των έργων που θα ξεκινούσαν 1 μήνα πίσω.

Στο κλειστό της Άνοιξης και ενώ η οροφή συνεχίζει να στάζει εδώ και 2 χρόνια ξηλώθηκε το δάπεδο και διαπιστώθηκε έντονο πρόβλημα υγρασίας που δεν είχε προβλεφθεί – ενώ όλες οι ενδείξεις υπήρχαν – με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη αμφιβολία για την τελική ποιότητα της αντικατάστασης του δαπέδου αλλά και για το εάν και πότε θα ολοκληρωθεί το έργο!!!!

Σε κάθε σοβαρό Δήμο αλλά και η απλή λογική λέει πως τέτοιου είδους επεμβάσεις θα έπρεπε να γίνουν τους καλοκαιρινούς μήνες ειδικά όταν μιλάμε για θέματα υγρασίας κλπ.

Η ανεπάρκεια και η προχειρότητα της Δημοτικής αρχής συνεχίζεται!!!

Αδιαφορία για τα Σωματεία και μοναδικός στόχος η ψηφοθηρία!!!