Σάββατο, 27 Ιουλίου

Γεμάτοι σκουπίδια οι κάδοι ανακύκλωσης στον Διόνυσο

Συνεχώς στο ilovedionysos.gr αναφέρουμε πως έμπρακτα αποδεικνύεται πως ο Δήμος Διονύσου πλέον δεν δύναται να φέρει εις πέρας ούτε τις πιο απλές αποστολές.

Παράδειγμα, ο τρόπος διαχείρισης των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, με τους πολίτες πλέον να φτάνουν στα όρια τους αναφορικά με την ανικανότητα της Δημοτικής αρχής.

Όπως αναφέρουν Δημότες στην σελίδα ”O Διόνυσος ο τόπος μας”, οι κάδοι ανακύκλωσης στον Λόφο Κουρεμένου είναι γεμάτοι, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία εικόνα αποκρουστική. Πέραν αυτού, συνθήκες σαν αυτή, λειτουργούν ως αντικίνητρο για τους πολίτες ώστε να κάνουν ανακύκλωση.

Φυσικά, ο Δήμος έχει πάντα μία έτοιμη δικαιολογία. Αυτή τη φορά επικαλείται το γεγονός πως δημιουργούνται έργα στο σημείο εκείνο που πρέπει να κατευθυνθεί το απορριμματοφόρο.

Ουσιαστικά δηλαδή τόσο η Δημοτική αρχή, όσο και οι θιασώτες της παραδέχονται πως όταν τελείται ένα έργο, υπολειτουργούν άλλοι τομείς και προσβάλλεται βάναυσα η αισθητική της πόλης. Κανένας δεν είχε δηλαδή την ιδέα για ένα στοιχειώδες ”plan b”.

Το λιγότερο απογοητευτικό…