Σάββατο, 27 Ιουλίου

”Πονοκέφαλο” προκαλούν στον Δήμαρχο Διονύσου τα πρώτα γκάλοπ ενόψει των εκλογών

Κατηγορηματικά διαψεύδονται τα επιχειρήματα του Γιάννη Καλαφατέλη αναφορικά με τη ζωή των Δημοτών του Διονύσου, σύμφωνα με τις πρώτες δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Μπορεί το αφήγημα της Δημοτικής αρχής να υιοθετεί την άποψη πως στον Διόνυσο όλα βαίνουν καλώς, εντούτοις η άποψη των πολιτών σε σχέση με τα πεπραγμένα του Δημάρχου της πόλης, είναι ξεκάθαρη, προκαλώντας στον κ. Καλαφατέλη έναν μεγάλο ”πονοκέφαλο” ενόψει των εκλογών.

Θυμίζουμε πως στην έρευνα που παρουσίασε η εφημερίδα ”Βόρεια Προάστια”, το 68% των πολιτών δηλώνουν μη ικανοποιημένοι από το έργο της Δημοτικής αρχής, ενώ το 67% δηλώνει απογοητευμένο από την καθημερινότητα που βιώνει στο Δήμο Διονύσου.

Η μέτρηση που έχει προκαλέσει ”πανικό” στον Δήμαρχο της πόλης, αφορά το που επιρρίπτουν οι πολίτες την ευθύνη για τα κακώς κείμενα στον Διόνυσο, με το 72% να ”φωτογραφίζει” την Δημοτική αρχή.

Ουσιαστικά λοιπόν το πρώτο επίσημο γκάλοπ αποδεικνύει στον Γιάννη Καλαφατέλη πως τα όσα προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να επικοινωνήσει προς τα έξω, έχουν μηδαμινό αποτέλεσμα, καθώς οι Δημότες πλέον έχουν σχηματίσει άποψη για το έργο του.

Άποψη που τον καθιστά ως το απόλυτο ”αουτσάιντερ” ενόψει των εκλογών.