Σάββατο, 27 Ιουλίου

Στον Αγιασμό για την νέα χρονιά του Κέντρου Πολιτισμού “Χορεύρεσις” παρευρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαιχόσογλου

Στον Αγιασμό για την νέα χρονιά του Κέντρου Πολιτισμού “Χορεύρεσις” παρευρέθη το Σάββατο 26 Νοεμβρίου η υποψήφια Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαιχόσογλου.

Πλήθος μαθητών του κέντρου και οι οικογένειες και φίλοι έδωσαν το παρόν στην σημαντική για το κέντρο βραδιά καθώς αυτή έγινε στον νέο χώρο του κέντρου που με τόσο κόπο διαμορφώθηκε. Τον αγιασμό τέλεσε ο Πατήρ Χρυσοβαλάντης  όπως πάντα με κάθε θρησκευτική ευλάβια αλλά και λαμπρότητα συνάμα, ενώ αναφέρθηκε και στο έργο της Χορεύρεσης με ζεστά και μεστά λόγια.

Ο Παναγιώτης Μπιτάκος ιδρυτής και ψυχή του κέντρου αναφέρθηκε στο έργο του κέντρου, τις νέες δραστηριότητες και παρουσίασε τους εξαιρετικούς συνεργάτες του. Παράλληλα ζήτησε επιπλέον στήριξη από τον Δήμο.

Η Κατερίνα Μαιχόσογλου Δήλωσε: Η Χορεύρεσις είναι φωτεινό και διαχρονικό παράδειγμα παραγωγής Πολιτισμού και διατήρησης των παραδόσεών μας. Θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Μπιτάκο για το έργο του. Εκπέμπει πραγματικά την αγάπη για την παράδοση και είναι ακούραστος. Σίγουρα η Χορεύρεσις αξίζει την περαιτέρω ενίσχυση του Δήμου. Άλλωστε χωρίς Συλλόγους τέτοιας Ποιότητας ο Δήμος μας δεν θα μπορούσε να στηρίξει ούτε τις μισές πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει. Συγχαρητήρια και πάλι. Οι Σύλλογοι του τόπου έχουν την απόλυτη στήριξή μας.