Σάββατο, 27 Ιουλίου

Στο επίκεντρο και πάλι το αντιπλημμυρικό έργο στην Σταμάτα

Ένα εκ των βασικών αντικειμένων συζήτησης του δημοτικού συμβουλίου στις 24 Νοεμβρίου, θα αποτελέσει το αντιπλημμυρικό έργο στην Λεωφόρο Σταμάτας.

Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως τον ίδιο τον Δήμο, τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις, αλλά κυρίως τους πολίτες, οι οποίοι ζητούν άμεση λύση σε ένα υψίστης σημασίας πρόβλημα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως αρκεί μία ελαφριά βροχόπτωση ώστε ο δρόμος να γεμίσει νερά, θέτοντας σε κίνδυνο τις περιουσίες των Δημοτών αλλά και την σωματική τους ακεραιότητα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα ”odosdionysou.gr’, το θέμα έρχεται με συγκεκριμένο αντικείμενο: Τη σύσταση αναγκαστικής δουλείας με βάση τις αρχές της ίσης μεταχείρισης και της αναλογικότητας, συνεπώς σε όλες τις όμορες ιδιοκτησίες και όχι μόνο σε μια, αφού προηγηθεί πλήρης ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή, τους μελετητές, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σταμάτας και την Τεχνική Υπηρεσία για τους λόγους που το πρόβλημα μένει άλυτο.

Θυμίζουμε πως το αντιπλημμυρικό έργο στην Σταμάτα τείνει να μετατραπεί στο κυριότερο ζήτημα αντιπαράθεσης εν όψει των επερχόμενων εκλογών. Ήδη μάλιστα αποτελεί αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης, με την δημοτική αρχή να επικρίνει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τις κατηγορεί για το γεγονός πως ακόμα το έργο δεν έχει γίνει πράξη.