Τρίτη, 16 Ιουλίου

Ρεσιτάλ αποτυχίας για τα έργα του Δήμου στον Διόνυσο

Ύψιστη επικοινωνιακή αποτυχία υφίσταται η Δημοτική αρχή στον Διόνυσο, με φόντο τα δήθεν σπουδαία έργα τα οποία έφερε εις πέρας το τελευταίο διάστημα.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Καλαφατέλης να πολυδιαφημίζει τις δράσεις της Δημοτικής αρχής, εντούτοις είναι ολοφάνερο πως το αφήγημα του ναυαγεί, καθώς τα έργα που ολοκληρώθηκαν εντός του τρέχοντος έτους. αποτυγχάνουν.

Ένα ιδιαιτέρως χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ασφαλτόστρωση στην οδό Παπανικολή και Κυζικού, λίγο πριν την άνοδο στην Ευξείνου Πόντου. Μάλιστα αποτέλεσε και ένα έργο το οποίο ο Δήμος το παρουσίασε με μεγάλη θέρμη.

Εν τέλει, δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα, και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, το πολυδιαφημισμένο έργο της Δημοτικής Αρχής, γέμισε τρύπες. οι οποίες είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνες, και για τους πεζούς, αλλά πολύ περισσότερο για τους οδηγούς.

Αυτή αποτελεί μία περίπτωση από τις πολλές. Υπάρχουν και άλλες περισσότερο… αστείες, όπως η φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο ίδιος ο Δήμαρχος Διονύσου, όπου απαθανάτιζε ένα… γιαπί σε κεντρικό σημείο της πόλης, παρουσιάζοντας το ως ολοκληρωμένο έργο.

Από την συζήτηση φυσικά δε μπορεί να λείπει και το ζήτημα με τις κολώνες, το οποίο έγινε και κεντρικό θέμα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησαν έργα στην οδό Πλαστήρα ώστε οι λάμπες φωτισμού να μεταφερθούν από τις αυλές των σπιτιών στα πεζοδρόμια. Δε πέρασε ούτε ένας μήνας και τα έργα άρχισαν ξανά. Ο λόγος; Για να μεταφερθούν ξανά στο σημείο που ήταν πριν.