Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου

Μαύρο σκοτάδι στην Δροσιά, όσο η εγκληματικότητα ”θερίζει”

Στο ilovedionysos.gr έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο γεγονός πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Δήμο Διονύσου με την εγκληματικότητα.

Οι κακοποιοί βάζουν στο στόχαστρο καταστήματα, σπίτια και αυτοκίνητα, με τους κατοίκους να μη νοιώθουν ασφαλείς ακόμα και κατά την διάρκεια της ημέρας.

Μάλιστα προσφάτως σας μεταφέραμε πως το πρόβλημα της εγκληματικότητας στον Δήμο Διονύσου απασχολεί μέχρι και την κεντρική πολιτική σκηνή, με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να είναι ενήμερο για τα όσα διαδραματίζονται.

Και ενώ λοιπόν άπαντες έχουν πλήρη γνώση για το μέγεθος του προβλήματος, η Δημοτική αρχή επιμένει να σφυρίζει αδιάφορα. Όχι μόνο δεν λαμβάνει απαραίτητες πρωτοβουλίες για την πάταξη του φαινομένου, αλλά μέσω της αδιαφορίας της προσφέρει στους κακοποιούς πρόσφορο έδαφος.

Στις παρακάτω φωτογραφίες παρατηρείται το γεγονός πως κεντρικοί δρόμοι στην Δροσιά δεν έχουν φως. Φωτισμός υπάρχει αλλά δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα να είναι… ”βούτυρο” στο ψωμί των επιτήδειων ώστε να δράσουν με μεγαλύτερη ευκολία.

Προφανώς φυσικά άπαντες αντιλαμβάνονται το πόσο ανασφαλείς αισθάνονται οι κάτοικοι ώστε να κινηθούν μέσα στο… μαύρο σκοτάδι, ειδικά όσο ενημερώνονται για τα κυκλώματα κλοπών που εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή.