Σάββατο, 27 Ιουλίου

Σε άθλια κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται το Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Στεφάνου

Προ ολίγων εβδομάδων, το ilovedionysos.gr είχε αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα που εντοπίζονταν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Στεφάνου.

Πιο συγκεκριμένα είχαμε αναφερθεί σε σπασμένα καθίσματα τα οποία ήταν επικίνδυνα για την ασφάλεια των επισκεπτών. Κυρίως από την στιγμή που στον χώρο βρίσκονται και δεκάδες μικρά παιδιά.

Το συγκεκριμένο ζήτημα είχε αναδειχθεί και στα social media, με πολλούς κατοίκους να εκφράζουν την αγανάκτηση τους που ένας αθλητικός χώρος τόσο σημαντικός, διαθέτει τόσες αδιόρθωτες φθορές. Τότε, ορισμένοι υπό τον… μανδύα των αρμοδίων, είχαν εγγυηθεί πως το θέμα θα λυθεί άμεσα. Μάλιστα εγκαλούσαν όσους αναδείκνυαν το θέμα, χαρακτηρίζοντας τους ”υπερβολικούς”.

Πλέον, περίπου ένα μήνα μετά, και η κατάσταση στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Στεφάνου παραμένει το ίδιο απαράδεκτη.

Καθίσματα σπασμένα, σκουπίδια. Μία εικόνα που παραπέμπει σε συνθήκες τριτοκοσμικού επιπέδου, και η οποία προσβάλει βάναυσα το status quo συνολικά του Διονύσου.

Το αστείο και θλιβερό συγχρόνως είναι πως στα τέλη του Οκτωβρίου ο Δήμος επικοινώνησε προς τα έξω πως αναλαμβάνει δράσεις για την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους μέσω της διοργάνωσης ενός αγώνα δρόμου ο οποίος διοργανώθηκε για μερικές φωτογραφίες και για να ταλαιπωρήσει εκατοντάδες οδηγούς.

Όταν φυσικά τα φώτα έσβησαν, παρέμεινε στο σκοτάδι η εικόνα μίας Δημοτικής αρχής που καταρρέει, και η οποία στο κατήφορο προσπαθεί να πάρει μαζί της και ολόκληρη τη πόλη.