Τετάρτη, 19 Ιουνίου

Tίνος ευθύνη είναι τελικά η καθυστέρηση του αντιπλημμυρικού έργου στην Σταμάτα;

Είναι σίγουρο πως το αντιπλημμυρικό έργο στην Σταμάτα θα μπορούσε να γίνει και τηλεοπτική σειρά. Και μάλιστα με πολλές… σεζόν, και πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο Διονύσου.

Μπορεί να πρόκειται για ένα μέτρο πλήρως αναγκαίο και απαραίτητο για την ασφάλεια των πολιτών, εντούτοις έχει μετατραπεί σε προϊόν στείρας πολιτικής αντιπαράθεσης.

Ο Γιάννης Καλαφατέλης προβαίνει στο εξής… παράδοξο. Κατηγορεί τις δυνάμεις τις αντιπολίτευσης πως προσπαθούν να μπλουκάρουν το έργο, αλλά ταυτόχρονα υποστηρίζει πως δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν πράξη.

Εφόσον λοιπόν κρίνει πως οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις δεν μπορούν να βάλουν ”στοπ” στο έργο, γιατί δεν θέτει σε εφαρμογή τον προγραμματισμό του; Για ποιο λόγο δε κάνει ήδη πράξη το έργο, αλλά αναλώνεται στο να μοιράζει φυλλάδια έξω από σχολεία, επιτιθέμενος στην αντιπολίτευση;

Το συμπέρασμα είναι απλό: η Δημοτική αρχή ή δεν μπορεί να εφαρμόσει το έργο, κάτι που είναι λογικό καθώς δεν έχει φανεί ικανή να πετύχει πολύ πιο εύκολους στόχους. Ή ακόμα χειρότερα δεν θέλει.