Σάββατο, 27 Ιουλίου

«Νέες αθλητικές εγκαταστάσεις»: Μία άγνωστη λέξη για τον Δήμο Διονύσου


Όπως έχουμε γράψει ξανά, ο πήχης στον Διόνυσο έχει πέσει πολύ χαμηλά. Απόρροια των άκρως προβληματικών πολιτικών της τρέχουσας Δημοτικής αρχής, η οποία βλέποντας την έλευση των εκλογών, προσπαθεί να πραγματοποιήσει ορισμένα ”μπαλώματα”, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πρωτοφανή πανικό. 

Είναι εξοργιστικό το να παρατηρήσει κανείς τι συμβαίνει σε άλλους όμορους Δήμους, όπου το γκάζι είναι… κολλημένο στο πάτωμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, με διάφορους Δήμους του Λεκανοπεδίου να χρησιμοποιούν πόρους που διαθέτουν ώστε να αναβαθμίζουν την έννοια του αθλητισμού στις περιοχές τους. 

”Ψηλά γράμματα” όλα αυτά για τον Δήμο Διονύσου, του οποίου οι πόροι καταναλώνονται για οτιδήποτε άλλο πέρα από την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. 

Ευκαιρίας δοθείσης, Δημότες έστειλαν στο ilovedionysos φωτογραφικό υλικό από το Κοινοτικό Γυμναστήριο Δροσιάς, θυμίζοντας μας πως πράγματι κάποτε υπήρξαν εποχές όπου ο Δήμος Διονύσου διέθετε ”άρχοντες” που άφησαν πραγματική παρακαταθήκη. Κληρονομιά στην οποία αναφερόμαστε μέχρι και σήμερα.