Σάββατο, 27 Ιουλίου

Ο Διόνυσος μετατρέπεται σε χωματερή με την ανοχή της Δημοτικής αρχής!

Εξαντλείτε όπως φαίνεται, η υπομονή των κατοίκων, αναφορικά με την μετατροπή μέρους της Kοινότητας του Δήμου Διονύσου σε ανεξέλεγκτη χωματερή.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης, είναι πάμπολλες και διαχρονικές οι επίσημες διαμαρτυρίες των κατοίκων του Δήμου για την παρακμή συγκεκριμένου σημείου της πόλης, το οποίο όχι απλώς μένει ανεκμετάλλευτο, αλλά μετατρέπεται και σε σκουπιδότοπο. Το ίδιο πολλές είναι και οι υποσχέσεις που έχουν ακουστεί εκ μέρους της Δημοτικής αρχής, δίχως όμως απολύτως κανένα απτό αποτέλεσμα.

Εντύπωση προκαλεί η πρόσφατη είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από κάτοικο της περιοχής, μέσω των social media. Πιο συγκεκριμένα, χθες Κυριακή στο προαναφερθέν σημείο εντοπίστηκε φορτηγό το οποίο και άδειαζε μπάζα, τα οποία προέρχονταν από οικοδομή.

Φυσικά, και άδεια δεν είχε δοθεί από κανέναν υπεύθυνο, γεγονός που σημαίνει πως οποιοσδήποτε έχει το… δικαίωμα να μετατρέψει τον Διόνυσο σε χωματερή.

Κυρίως, δίχως να έχει την παραμικρή συνέπεια, καθώς η Δημοτική αρχή είναι πλήρως απούσα, παρά το γεγονός πως γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο ”Πηγαδάκι της Κοινότητας Διονύσου”.

Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος που δεν πράττει κάτι; Είναι απλή αδιαφορία και ανικανότητα, ή υπάρχει κάτι περισσότερο το οποίο δεν γνωρίζουμε;

Όπως και να ‘χει, οι πολίτες πλέον δεν ζητούν απλά απαντήσεις, αλλά άμεσες δράσεις ώστε η εικόνα της πόλης επιτέλους να βελτιωθεί.