Σάββατο, 27 Ιουλίου

”Μάστιγα” για τον Διόνυσο η εγκληματικότητα

Σημαντική φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα η αύξηση των περιστατικών εγκληματικότητας στον Δήμο Διονύσου.

Όπως το ρεπορτάζ αναφέρει, οι κάτοικοι του Δήμου δεν αισθάνονται ασφαλείς καθώς σχεδόν σε καθημερινή βάση μαθαίνουν για περιστατικά διαρρήξεων και μικροκλοπών.

Οι δράστες βάζουν στο στόχαστρο μονοκατοικίες, καθώς εκεί η πρόσβαση είναι ευκολότερη. Κάτοικος της Δροσιάς ανέφερε στο ”ilovedionysos” πως τις προηγούμενες ημέρες παρατήρησε αγνώστους στην γειτονιά του οι οποίοι έδειχναν σαν να προσπαθούσαν να αποσπάσουν πληροφορίες.

Την ίδια ώρα, μεγαλώνει και ο αριθμός κλοπών αυτοκινήτων. Στο επίκεντρο βρίσκονται αυτοκίνητα παρκαρισμένα σε σημεία με ελάχιστο ή και καθόλου φωτισμό.

Οι κάτοικοι δηλώνουν πως έχουν μεταφέρει στην Δημοτική αρχή το αίτημα τους για αποκατάσταση των βλαβών φωτισμού, καθώς δεν αποκλείεται τα σημεία με χαλασμένους λαμπτήρες να λειτουργούν σαν πρόσφορο έδαφος για τους επίδοξους κακοποιούς.

Τέλος, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε πως ο Δήμος, με αφορμή όλα αυτά τα περιστατικά, καλείται να αναλάβει πρωτοβουλίες. Προ ολίγων εβδομάδων ο αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης διαμήνυσε πως με φόντο την έξαρση της εγκληματικότητας, θα αυξηθεί στο Λεκανοπέδιο ο αριθμός των αστυνομικών δυνάμεων.

Τούτων δοθέντων, η Δημοτική Αρχή οφείλει να ζητήσει και να μάθει, τι αριθμός αστυνομικών θα φτάσει στον Δήμο Διονύσου, ο οποίος αντιμετωπίζει επί του θέματος μεγάλο πρόβλημα.